Gerger ilçesinde ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ projesi tanıtıldı

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile 'Öncelik...

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan proje uygulandı.

İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan proje Gerger İlçesinde de uygulandı. Kaymakamlık binası önünde uygulamalı olarak yapılan "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" projesine Gerger Kaymakamı Resul Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Yücesoy ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Serkan Dikmen, trafik polisleri, jandarma trafik ekipleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Sürücüler ve yayalar "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" projesi kapsamında bilgilendirildi.

Gerger ilçesinde ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ projesi tanıtıldı

Gerger ilçesinde ‘Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın’ projesi tanıtıldı

Türkiye Haberleri

Hamas: “İsrail saldırıları sürdürmekte ısrar ederek anlaşmaya varılmasını engelliyor”
Berlin’de yaklaşık 2 bin kişiden Filistin’e destek yürüyüşü
Filistin asıllı cerrah Abu-Sitta’ya Fransa’ya giriş engeli
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İrlanda’daki Trinity Üniversitesi’nde Filistin’e destek gösterisi
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “’Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı’ iddiaları doğru değildir"
Trafik ekipleri vatandaşları uyardı: ’Hayatla Yarışılmaz’
Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı