Germencik Belediyesinden tiyatro etkinliği

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'İbret-i Alem' isimli tiyatro oyununa Germencikli vatandaşlar yoğun...

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "İbret-i Alem" isimli tiyatro oyununa Germencikli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Germencik Belediyesi Sosyal ve Kültürel etkinlikler kapsamında belediye konferans salonunda ücretsiz sahnelenen oyuna vatandaşların ilgisi büyük oldu. ASEM sanat tiyatrosunun sahnelediği "İbret-i Alem Yaşam Komedisi" isimli oyun yaklaşık iki saat sürdü. Germenciklilerin büyük beğeni ile izlediği oyun sonrasında ASEM sanat tiyatrosunun yönetmeni Ali Aslan, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'a, Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline sanata gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederken izleyicilere de oyuna gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu. Germencik'te 3'üncü defa seyirci ile buluştuklarını dile getiren yönetmen Aslan oyunun sonunda izleyici ile hatıra öz çekimi yaptı.

Germencik Belediyesinden tiyatro etkinliği

Germencik Belediyesinden tiyatro etkinliği

Türkiye Haberleri

Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı
Kıbrıs gazisi törenle toprağa verildi
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”
Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak
Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi