GGC Başkanı İbrahim Ay:

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim ay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıl önce büyük zaferlerle kazanarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni,...

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim ay, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 yıl önce büyük zaferlerle kazanarak kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni, O'nun izinden yürüyerek, ilkelerini yaşatarak, sonsuza dek korumaya kararlı olduklarını söyledi.

İbrahim Ay, Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 95. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun kurduğu Cumhuriyet'inin kahraman Türk evlatlarının omuzlarında ilelebet yaşayacağına dikkat çekti.

Türk milletinin tarih boyunca üstün kahramanlıklar gösterdiğini ifade eden İbrahim Ay, Cumhuriyeti'mizin kuruluşunun atılan adımlardan en önemlisi olduğuna işaret etti. Ay, "Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu imkanlar ve elde edilen başarı ve gelinen nokta,dünyanın örnek aldığı bir onur tablosudur. Bugünlere kolay gelinmediğini biliyoruz. Yaşanılan tüm badirelere rağmen, Yüce Türk milletinin birlik-beraberliğinden ödün vermeden, ülkemizin daha da gelişmesi yolundaki yürüyüşümüz kararlı adımlarla devam etmektedir. Müreffeh bir Türkiye için bu başarımızın artarak devam edeceğine inancımız tamdır" dedi.

GGC Başkanı Ay, "Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman arkadaşlarını bir kez daha şükran ve rahmetle anıyor, Gazi şehrimiz başta olmak üzere yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum" diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Dragos Su Sporları Merkezi’nde her ay 164 vatandaş ücretsiz eğitim alıyor
Balıkesir Büyükşehir, OSB 3. Etap yol çalışmalarına hız verdi
Endemik vadi öğrencilerle parlıyor
Kocasinan, ihalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti
Kuyucak’ta atık getiren üretici sıvı gübre ile ödüllendirildi
Serbest Bölge’de yeni yönetimin ilk toplantısını gerçekleştirildi
Tarsus Belediye Meclisinin gündeki ’halk ekmek’ ve borçlar oldu
İstanbul Valisi Gül: “Bu yılın ilk dört ayında terör örgütlerine karşı yapılan 576 operasyonda bin 256 şahıs yakalandı”
Gazze’ye yardımların giriş yaptığı Kerem Şalom Sınır Kapısı yeniden açıldı
Egeli akademisyenler yeni bir bakteri türünü literatüre kazandırdı