Giresunspor Başkan Vekili Aygün: “İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz”

GZT Giresunspor Kulüp Başkan Vekili Muzaffer Aygün, Göztepe'nin ardından Çaykur Rizespor engelini de kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

GZT Giresunspor Kulüp Başkan Vekili Muzaffer Aygün, Göztepe'nin ardından Çaykur Rizespor engelini de kayıpsız geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sezon başında yaşadıkları şanssızlıkları geride bırakarak son maçlarda iyi bir ivme yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini ifade eden Aygün, yaptığı açıklamada "Ligde oynadığımız son üç maçta yenilmeden 7 puan topladık. Son iki maçımızı gol yemeden kazanmayı başardık. Aldığımız galibiyetler hem takımımıza özgüven ve moral kazandırdı hem de üzerimizdeki baskıdan kurtulduk. Şimdi önümüzde Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması var. İyi gidişatımızı Gaziantep'te de sürdürmek istiyoruz. Takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Biz iyi bir takımız ve haftalar ilerledikçe bunu çok net bir şekilde herkese göstermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri

Konyaspor: "Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu."
Tolunay Kafkas: "4 maçımızdan 2 tanesini alıp ligde kalacağımıza çok inanıyorum"
Sergen Yalçın: "Ödemelerle ilgili hiçbir sıkıntı yok"
Süper Lig’de 34. hafta görünümü
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 4 - Antalyaspor: 1 (Maç sonucu)
Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Salomon Çeşme Yarı Maratonu için koordinasyon toplantısı yapıldı
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)
Erel’in heyecanı salona sığmadı, hareketleriyle Vural’a benzetildi