Girişimcilere Fırsat

ODTÜ TEKNOKENT TÜBİTAK BİGG Desteğini Almak İsteyen Girişimcilere Fırsat Sağlıyor.

ODTÜ TEKNOKENT,  150.000 TL hibe sağlayan TÜBİTAK BİGG başvurularında yetkili uygulayıcı kuruluş olarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen tüm girişimci adaylarına kapılarını açtı.

ODTÜ TEKNOKENT Türkiye’nin ilk, en yenilikçi ve en deneyimli teknoloji parkı olarak 90’lı yıllardan beri yürüttüğü girişimcilik programlarının beraberinde getirdiği deneyimle girişimcilerin ihtiyacı olan destekleri BİGG TeknoSTART çatısı altında topladı.

BİGG TeknoSTART programı ile girişimci adayları ODTÜ TEKNOKENT havuzunda yer alan deneyimli iş adamları ve üst düzey yöneticilerden danışmanlık ve mentorluk desteği alarak iş fikirlerini ticari potansiyeli yüksek ve katma değer yaratabilecek iş modellerine dönüştürecekler. Eş zamanlı sürdürülecek olan girişimcilik eğitimleri ile girişimci adayları, çetin ve zorlu olan girişimcilik yolculuklarında başarıya ulaşmaları için gereken tüm bilgileri edinecekler ve ODTÜ TEKNOKENT’in de desteğiyle başarılı ve nitelikli iş planları oluşturarak TÜBİTAK BİGG 150.000 TL hibe desteğini alma fırsatı yakalayacaklar.

ODTÜ TEKNOKENT Girişimcilere Desteğini Program Bitiminde de Devam Ettiriyor

 BİGG TeknoSTART kapsamında kendi işini kuran girişimciler ofislerini ODTÜ TEKNOKENT Kuluçka Merkezleri’nden birinde kurabilir ve bir ODTÜ TEKNOKENT şirketi olma ayrıcalığı elde edebilirler.

Yeni başarı hikayeleri oluşturmak konusunda ODTÜ TEKNOKENT girişimcilerle aynı heyecanı duymakta ve girişimcilere emekleme aşamasından nihai başarıya dek uzanan bu yolculukta desteğini sürekli olarak vermektedir. Bu kapsamda, BİGG TEKNOSTART programı sonrasında da girişimciler ODTÜ TEKNOKENT’in geniş yatırımcı ağı ile yatırım alma fırsatı kazanabilir ve ODTÜ TEKNOKENT’in San Francisco T-Jump Merkezi’ne veya TeknoJUMP programına katılma şansı da elde ederek iş fikirlerini uluslararasılaştırabilirler.

Eğitimler Ağustos Ayında Başlıyor

Programa ön başvurular bigg-teknostart.com.tr üzerinden yapabiliyor ve haftalık değerlendirmeler sonrasında girişimcilerden tam başvurularını yapmaları bekleniyor.

Girişimcilik yolculuğunuzda ODTÜ TEKNOKENT’i arkanıza alarak yeni başarılara yelken açmak için acele etmenizi öneririz.

Eğitim Haberleri

Kuran-ı Kerim’i en iyi okumak için yarıştılar
Salihlili öğrenciler staj yerlerine uğurlandı
Emet’te üreticilere meyve ağaçlarında aşılama ve budama kursu
Sivas’ta kültürel miras paneli gerçekleştirildi
Sivas’ta ÇEDES çalışmaları masaya yatırıldı
Gençler, üniversite sınavına kitap kahvelerde hazırlanıyor
Yaşar Üniversitesine YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon
Öğrenciler "Minik eller büyük hayaller" projesi ile öğreniyor
ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İki Program Akredite Edildi
Rektör Özölçer “Matematik Cevherleri”ne ödüllerini takdim etti