Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışması başladı

Şanlıurfa'da başlayan Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışmasına klasik ve makaralı yay kategorisinde toplam 120 sporcu yarışmaya katıldı.

Şanlıurfa'da başlayan Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışmasına klasik ve makaralı yay kategorisinde toplam 120 sporcu yarışmaya katıldı.

Ata sporu okçuluğun yaygınlaşması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Okçuluk kulübü tarafından düzenlenen Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışması Şanlıurfa 11 Nisan sahasında gerçekleşti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığının organizasyonuyla düzenlenen yarışmaya 6 ilden toplam 120 sporcu katıldı. Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde sporcular klasik ve makaralı yay dallarında yarıştı.

Yarışmaya katılan sporcular Göbeklitepe Bölgesel Okçuluk Yarışması'nın Şanlıurfa'da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Spor Haberleri

Elazığspor’un 3 puanı resmileşti
Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Pamukkale’de yaşanacak
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
TFF’den imza açıklaması
Özel Sporcular Masa Tenisi İl Şampiyonası gerçekleştirildi
Bucaspor 1928’un rakibi Diyarbekir Spor
Kepez’in kızları şampiyonlarla oynayacak
Potanın efeleri 1. Ligi istiyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle noter yoluyla bugüne kadar ulaştırılan imza sayısı 109, yine noter yolu ile imzasını çektiğ...
Manisa FK, Boluspor’u konuk edecek