"Golleri önceden sezdim"

Fenerbahçe’ye attığı gollerle gündeme gelen Galatasaraylı Sneijder 'golleri önceden sezdiğini' söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray’ın alanında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı gollerle gündeme gelen Hollandalı Wesley Sneijder, 'golleri önceden sezdiğini' söyledi.

Ülkesinin en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf’a konuşan Sneijder, düş kırıklığı yaşadığı Hollanda-İzlanda ulusal maçından derhal sonra derbi maçına odaklandığını dile getirdi.

İzlanda maçında oyundan alındığı için düş kırıklığı yaşadığını kaydeden Sneijder, 'Ama ulusal maçtan derhal sonra bunu unutup derbi maçına odaklandım. Bu maç taraftarlar açısından senenin maçı şekilde görülüyor ve böyle bir maçta oynamak harika' değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder, maçın sonlarına doğru ayağına top gelince şut çekmeye karar verdiğini belirterek, 'Küçüklükte hayali kurulan bu iki dünya ölçeğindeki golden sonra stat adeta patladı. Top ayağımdan çıktığında gol olacağını bildim, kimi bunu hissedersin' dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarları açısından ezeli rekabette galip gelmenin her şeyden ciddi olduğunu, bunu Dirk Kuyt’un da teyit edilebileceğine dikkati çeken Sneijder, maçtan sonraki neşe gösterisinin tanım edilemez olduğunu anlatım etti.

Gece yarısına kadar havai fişekler eşliğinde devam eden neşe gösterisinden fazla etkilendiğine belli eden Hollandalı yıldız, maçtan sonra kendisine gösterilen fazla fazla sevgiden ötürü boynunun incindiğini, fakat bu ilgiden şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Sneijder, maçta vakte karşı oynayan kaleci Volkan’ı attığı gollerle doğru biçimde cezalandırdığını düşündüğünü de anlattı.

Muhabir: Yasin Yağcı

Spor Haberleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi: Aston Villa: 2 - Olympiakos: 4
UEFA Avrupa Konferans Ligi: Fiorentina: 3 - Club Brugge: 2
UEFA Avrupa Ligi: Roma: 0 - Bayer Leverkusen: 2
UEFA Avrupa Ligi: Marsilya: 1 - Atalanta: 1
Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Beşiktaş ve Sakarya BBSK, final turunda
TFF 3. Lig: Karşıyaka: 0 - Anadolu Üniversitesi: 1
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
TFF 3. Lig: 1984 Muşspor: 4 - Bursa Yıldırımspor: 0
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı
Beşiktaş’ta Fernandes ve Amartey, Çaykur Rizespor maç kadrosundan çıkarıldı