Gölyaka’ya gelenlere ev karantinası getirildi

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ilçe dışından gelenlere 14 günlük evden dışarı çıkmama kısıtlaması getirildiğini açıklamdı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'nin Gölyaka ilçesinde ilçe dışından gelenlere 14 günlük evden dışarı çıkmama kısıtlaması getirildiğini açıklamdı.

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İl Valilerine ve İlçe Kaymakamlarına yetki vermesinin ardından Gölyaka'da oluşturulan Umumi Hıfzısıhha Kurulu ilçeye dışarıdan gelenlerin ev karantinasına alınacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, " İlçemize, İlçe dışından gelenlere 14 günlük evden dışarı çıkmama kısıtlaması(ev karantinası) getirilmiştir. İlçemiz dışından gelen siz kıymetli vatandaşlarımızın ve İlçe halkımızın sağlığı için bu konuda alınan kararlara riayet etmeniz, aksi takdirde Kabahatler Kanunu'nun ve Umumi Hıfzı Sıhha Kanunu'nun ilgili maddelerinin öngördüğü idari para cezalarını ve Türk Ceza Kanunu'nun öngördüğü adli cezayı göreceğinizi, Bu kuralları ihlal edenleri, muhtarlarımız ve duyarlı vatandaşlarımız tarafından kolluk kuvvetlerine ve Kaymakamlığa bildirilmesinin bir vatandaşlık görevi olduğunu kamuoyuna bildiririz" denildi.

Yerel Haberleri

Makam odasının balkonundaki küllük kumrunun yuvası oldu
Gülsüm ana Kazdağları’nda 22 yıldır konuklarını ağırlıyor
2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep’te başlıyor
KBÜ’de “Biyomimetik akıllı yılanımsı robot” geliştirildi
Genç Kaymakamı Güzel: ’’Kapımız esnafımıza her zaman açık”
Kestel’de sevindiren atama
Maltepe’de dükkana girip alışveriş yapan uzaktan kumandalı araba ilgi odağı oldu
Tokat’ta öğretmenler oyunla matematik becerilerini yarıştırdı
‘Bitki Koruma Ürünleri Kontrol Görevlisi Eğitimi’ düzenlendi
185. Yıl Kahramanlar Kütüphanesi halkın hizmetine açıldı