GTSO üyelerine "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" anlatıldı

GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından '6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu' ile ilgili üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.Oda...

GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ile ilgili üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Oda binasında yapılan toplantıda konuşan GTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, il genelinde 14 ilçede bilgilendirme toplantısı yaptıklarını söyledi.

Toplantının ilkini Dereli ilçesinde gerçekleştirdiklerini aktaran Halilbeyoğlu, "İkincisini ise Giresun'da yapıyoruz. İl genelinde 14 ilçede bu bilgilendirme toplantılarını gerçekleştireceğiz" dedi.

GTSO olarak üyeleriyle Giresun ve Giresun ekonomisine katkı sağlayacak projelerin yanı sıra bilgilendirme etkinliklere de imza atma attıklarını dile getiren Halilbeyoğlu, "Bilgilendirme etkinliklerine büyük önem veriyoruz. Üyelerimizi ilgilendiren önemli kanun ve düzenlemelerle ilgili üyelerimize bilgiler veriyoruz. Böylelikle üyelerimiz eksiklerini tamamlıyorlar" diye konuştu.

Toplantıda iş güvenliği ve iş sağlığı uzmanları tarafından oda üyelerine "6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" hakkında bilgi verildi.

Yerel Haberleri

Op. Dr. Kamacı Gazze’deki vahşeti öğrencilere anlattı
Ağrı’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
Vali Mustafa Çiftçi, ‘Orman Benim’ etkinliğine katıldı
Başıboş köpekler, 60’dan fazla tavuk ve ördek yavrusunu telef etti
Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı
Bu okulu bitirenler evleniyor
19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri ile yaşanacak
GMKA destekliyor, bölge kadınları güçleniyor
Namazgah’ta eller yağmur için semaya kalktı
ER-VAK’tan Nafiz Bey apartmanının müzeye çevrilmesine teşekkür