Güçlü İletişim İçin Eğitim Aldılar

Keçiören Belediyesi hizmet kalitesinin artması ve vatandaşla ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi hizmet kalitesinin artması ve vatandaşla ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde adımlar atmaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğu biriminde görevli personel, vatandaşa daha nitelikli hizmet sunmak için diksiyon kursuna giderek sertifikalarını almaya hak kazandı. Personel, vatandaşla iletişimin daha güçlü olması için atılan adım sayesinde daha güzel hitap etme becerisi kazanarak kişisel gelişim yönünde önemli bir aşama kaydetti.

Keçiören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün iş birliğinde yaklaşık 3 ay süren kursun ardından sertifikalarını alan görevli personel çalışmayla ilgili, "Kalitenin artırılması için atılan bu adımla motivasyonumuz da kendimize güvenimiz de arttı. Bu imkanı bize sağlayan Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak'a teşekkür ediyoruz. Bizim işimiz doğrudan iletişim olduğu için hitap yeteneğimizin de güçlü olması gerekiyordu" dedi.

Eğitim alan personel, Milli Eğitim Bakanlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü imzalı sertifikalarını alarak işlerine bu kaliteyi yansıtacaklarını ifade etti.

Yerel Haberleri

Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi
Tahmazoğlu İsrail’i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi
MÜSİAD heyeti Başkan Demir ile görüştü
Selçuk Üniversitesindeki Gazze nöbeti sürüyor
Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri Gölbaşı ilçesinde başladı
Adıyaman’da trafik denetimleri sıklaştırıldı