Gümüşdağ’dan twit açıklaması

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımına elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla...

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımına elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla ilgili, "İki dostun maçtan sonra karşılıklı mesajlarının şaka olduğunu bilmek lazım" dedi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Galatasaray'ın İsveç'in Östersunds takımına elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabı Twitter'dan atılan "Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık" mesajıyla ilgiliyse şu açıklamayı yaptı:

"Galatasaray dün Avrupa'dan elendi. Futbol adamı olarak üzüldüm. Bazen bu işleri çok ciddiye alıyoruz. Galatasaray'ı çok seviyoruz. Biliyoruz ki bu bir oyun. İki dostun maçtan sonra karşılıklı mesajlarının şaka olduğunu bilmek lazım. Baktığınızda biz bir yıl boyunca Beşiktaş'la burun buruna yarıştık ve twitler attık. Bu bir oyun. Burada güzel bir dostluk var. Maksat bazen aşmış olabilir. Sosyal medyayı yöneten arkadaşları ikaz ettim. Üzüntü olduysa kusura bakmasınlar."

Spor Haberleri

Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı
Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”
İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”
İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyoruz"
Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama
TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı
TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 2
Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)