Hakkari Valiliğinden ‘Şemdinli’ açıklaması

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde hudut emniyet unsurları tarafından teröristleri etkisiz hale getirmek ve kaçakçılığı önlemekle...

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde hudut emniyet unsurları tarafından teröristleri etkisiz hale getirmek ve kaçakçılığı önlemekle ilgili faaliyetler sırasında açılan uyarı ateşi neticesinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Şemdinli ilçesinin Tütünlü köyü bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek ve kaçakçılığı önlemekle görevlendirilen hudut emniyet unsurları tarafından 14 Ekim tarihinde saat 23.05'te termal cihazlarla tespit edilen ısı kaynağının kanun dışı bir faaliyetin belirtisi olabileceği değerlendirilerek ikazlar yapıldığı ve ardından uyarı ateşi gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, "Bunun neticesinde Tütünlü nüfusuna kayıtlı Adem Koyuncu isimli şahıs yaralanmıştır. 112 acil ambulansı ile Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen vefat etmiştir. Şemdinli Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan adli tahkikat ve işlemlere devam edilmektedir" denildi.

Asayiş Haberleri

Pendik’te trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı
Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi"
İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakla yaraladı
Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi
İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Burdur’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı
Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı
Tokat’ta 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni EYP olduğu ortaya çıktı
Vali Hatiboğlu açıkladı: 2 kişi gözaltında