Haliliye’de öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu

Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için üniversite hazırlık kurslarını yeniden hizmete sunarak, öğrencileri hayallerine...

Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için üniversite hazırlık kurslarını yeniden hizmete sunarak, öğrencileri hayallerine hazırlıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın, gençlerin eğitimine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezindeki üniversite hazırlık kursu, yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Sayısal ve eşit ağırlık alanlarında yürütülen hazırlık kurslarında, öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için her türlü imkan sağlanıyor. Ders, soru çözümleri ve deneme sınavlarıyla ilgili yardımlar alan öğrenciler, kendilerine sağlanan imkandan dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden açıklamada, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezindeki kütüphane ve çalışma salonlarından da öğrencilerin yararlanacağı kaydedildi.

Eğitim Haberleri

Okulumuzdan Gazze’ye Yardım
Safranbolu’da çocuklar geleneksel oyunlarla büyüyecek
Anaokulunda bilim şenliği: Hem öğrendiler hem de eğlendiler
Minik öğrenciler itfaiyeciliği öğrendi
Yıldız Dağı Kayak Merkezi personeline “ilk müdahale” eğitimi
’Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi’ Turizm Fakültesi’nde sergilendi
Oğuzeli MYO öğrencilerine uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele konferansı
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin çaldığı İstiklal Marşı’nı Amasya görüntüsüyle paylaştı
’Geleneksel Niğde Eğitimde İyi Örnekler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu
Bursa’daki liselerde bilim uygulamaları başlıyor