’’Halkımızı kurallara uymaya, uymayanlarıda uyarmaya davet ediyorum’’

Kütahya'nın Emet ilçesinde nadir görülen şüpheli vaka sayılarında ve pozitif vakalarda beklenmeyen artışlar üzerine Emet Belediye Başkanı Hüseyin...

Kütahya'nın Emet ilçesinde nadir görülen şüpheli vaka sayılarında ve pozitif vakalarda beklenmeyen artışlar üzerine Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan vatandaşları uyardı.

Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, yaptığı açıklamada, " Normalleşme süreci bizleri yanıltmasın. Henüz tehlike geçmedi.Lütfen kurallara uyup, uymayanlarıda uyaralım Son dönem Emet merkez ve köylerde görülen vaka ve şüpheli vakalarının da tehlikenin geçmediğini gösterdiğini görüyüoruz. Bir süredir salgınla mücadele yoğun bir mücadele içinde olan halkımız, normalleşme sürecinde tedbiri elden bırakmamalı, bilakis dahada artırmalı. Normalleşme döneminde işyerlerimiz açılıp, sosyal yaşam artarken, halkımız hem kendileri hemde sevdikleri için daha dikkatli olmak zorunda. Bu dönemde sosyal mesafeye daha çok dikkat etmeli ve asla maskesiz sokağa çıkmamalıyız. Bu salgını bertaraf edecek olan kurallar değil, kurallara uyan halkımız olacaktır. Birkez daha tüm halkımızı kurallara uymaya,uymayanlarıda uyarmaya davet ediyorum "dedi.

Sağlık Haberleri

Astım hastası kadın uçak ambulansla Ankara’ya sevk edildi
Hastalar artık Adıyaman ve çevre illere gitmeyecek
Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi
Kütahya Evliya Çelebi Hastanesinde Dünya El Hijyeni Günü bilgilendirme standı
Türkiye’de epidural anestezi tercihi yüzde 1’in altında
5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu
4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Günü
Türkiye’de çocukların yüzde 30’u toksik ebeveyn ile karşı karşıya
Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi
Apandisit tanısı konulan hasta için helikopter havalandı