Hamam faciasında ölü sayısı ikiye yükseldi

Bursa'nın Kestel ilçesinde hamamda karbonmonoksitten 4 kişinin zehirlenmesiyle alakalı işletme sahibi tutuklanırken, hastanede tedavisi devam eden doktorun...

Bursa'nın Kestel ilçesinde hamamda karbonmonoksitten 4 kişinin zehirlenmesiyle alakalı işletme sahibi tutuklanırken, hastanede tedavisi devam eden doktorun da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Kestel ilçesindeki bir hamamda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hamamda karbonmonoksit zehirlenmesinden 4 kişi hastaneye kaldırıldı. 1 kişi öldü, 3 kişi ise tedavi altına alındı. Öte yandan hamam sahibi Osman Doğan ile zehirlendikten sonra tedavisi tamamlanan oğlu Ahmet Furkan Doğan gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Osman Doğan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ahmet Furkan Doğan ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Dr. Osman Onay'ın ise akşam saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylece Habip Doğan'ın ardından Onay'ın da hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı ikiye çıktı.

Hamam faciasında ölü sayısı ikiye yükseldi

Hamam faciasında ölü sayısı ikiye yükseldi

Asayiş Haberleri

İzmir’in en büyük ilçesinde huzur uygulamalarında 206 tutuklama
Fransa genelindeki liselerde yarın Gazze’ye destek protestosu düzenlenecek
Alev topuna dönen otomobil kullanılamaz hale geldi
Tavşanlı’da trafik kazası: 5 yaralı
Van’da 3.9 büyüklüğünde deprem
Motosikletin çarptığı yaya yaralandı
Evinden adeta cephanelik çıktı
Ters yöne giden sürücüye 6 bin 439 TL ceza
Sokak ortasında önce eski ortağını sonra kendini vurdu
Alevlere teslim olan iki katlı ahşap ev küle döndü