Havaalanında tatbikat

Tekirdağ'da olası uçak kazalarına karşı havaalanında yapılan uçak kaza kırım ve yangın söndürme kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Tekirdağ'da olası uçak kazalarına karşı havaalanında yapılan uçak kaza kırım ve yangın söndürme kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Tekirdağ-Çorlu Havaalanı'nda olası bir uçak kazası sonucu meydana gelebilecek olaylara karşı "uçak kaza kırım ve yangın söndürme kurtarma" tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ateşli yangın tatbikatı senaryosu çerçevesinde havaalanı kurtarma, sağlık ve ARFF ekipleri ile Tekirdağ AFAD, yerel itfaiye ve sağlık ekipleri katıldı. Tatbikatta dumanların yükselmesiyle ekiplerin bir anda iş başına geçmesi ve çıkan yangını söndürmek için mücadele vermesi gerçeğini aratmadı. Tatbikatta meydana gelebilecek kaza sonrasında yangın, kurtarma, sağlık ve güvenlik ekiplerinin sahada yapacağı müdahale yöntemleri uygulamalı olarak denenerek, ekiplerin müdahale yeteneklerinin geliştirilmesi sağlandı.

Yerel Haberleri

Op. Dr. Kamacı Gazze’deki vahşeti öğrencilere anlattı
Ağrı’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
Vali Mustafa Çiftçi, ‘Orman Benim’ etkinliğine katıldı
Başıboş köpekler, 60’dan fazla tavuk ve ördek yavrusunu telef etti
Akçakoca’da muhtarlarla orman yangınlarına karşı toplantı
Bu okulu bitirenler evleniyor
19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri ile yaşanacak
GMKA destekliyor, bölge kadınları güçleniyor
Namazgah’ta eller yağmur için semaya kalktı
ER-VAK’tan Nafiz Bey apartmanının müzeye çevrilmesine teşekkür