Hayırsever iş adamından giysi yardımı

VAN (AA) - İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı, Çatak ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu. Cumhuriyet İlkokulu öğretmen Gül Acar tarafından sosyal medya üzerinden...

VAN (AA) - İstanbul'da yaşayan hayırsever iş adamı, Çatak ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulundu. 

Cumhuriyet İlkokulu öğretmen Gül Acar tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan kampanya kapsamında İstanbul'da yaşayan iş adamı Murat Çam, Çatak ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Sugeldi İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilere giysi yardımında bulundu. 

Okulda öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Çam ve Acar, tespit edilen 58 öğrenciye ayakkabı, mont, kazak, pantolon ve gömlekten oluşan giysi paketlerini dağıttı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere imkanları doğrultusunda yardımda bulunduğunu belirten Çam, "Daha önce Kars'ta birkaç kütüphane kurdum. Bir sonra ki projem Bosna Hersek'teki yetimhanede kalan çocukları, buradaki okullarla tanıştırıp kültür kardeşliğini sağlamak. Hiçbir şekilde din, dil, ırk ayrımı yapmadığınız zaman mutlaka iyi şeylerin olduğunu göreceksiniz" diye konuştu. 

Kampanyayı başlatan öğretmen Gül Acar ise böyle bir organizasyonun içinde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Çocukları görünce köy öğretmeni olarak çalıştığım yıllara gittim. Çok zor yıllardı. Şimdi ise gönüllü hayırseverler öğrencilerin yardımına koşuyor" dedi. 

Yerel Haberleri

Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı
Başkan Kurt yağmur duasına katıldı