Hazırlık maçı

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya'da sürdüren Beşiktaş, bu akşam oynadığı hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, Marbella Stadyumu'nda La Liga ekiplerinden Las Palmas ile özel maçta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, 43. dakikada Tosic'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda etkisiz bir görüntü çizdi. Las Palmas, 53. dakikada Viera, 67. dakikada Exposito, 75. dakikada Momo ve 84. dakikada Benito'dan golleriyle skoru 4-1'e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Son hazırlık maçı Real Betis'le

İspanya kampında çalışmalarına Marbella şehrinde devam etmekte olan siyah-beyazlılar ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı. Kara Kartal, ikinci hazırlık karşılaşmasında Las Palmas'a 4-1 mağlup oldu. Beşiktaş, son hazırlık maçını Pazar günü TSİ 21.00'de Mirador Stadı'nda Real Betis ile oynayacak.

Spor Haberleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Amed Sportif Faaliyetler, ligin 38. haftasında Menemen FK ile 0-0 berabere kalarak sezonu 81 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
TFF 2. Lig: Karaman FK: 1 - Somaspor: 4
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (İlk yarı)
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor, ligin 38. haftasında Serik Belediyespor’u 6-0 mağlup ederek sezonu 83 puanla lider tamamladı ve Trendyol 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.
Arsenal, Bournemouth karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Golden Horn Rowing Cup’ta ilk gün tamamlandı
Trendyol Süper Lig: İstanbulspor: 0 - Adana Demirspor: 1 (Maç devam ediyor)
Beşiktaş, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun sözleşmesini yeniledi
Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı
Vanspor FK, Bursaspor maçında sahadan çekildi