HDP önündeki nöbete bir aile daha katıldı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP binası önündeki oturma eylemini 663'üncü gününde de sürerken, 2014'te İstanbul'da...

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP binası önündeki oturma eylemini 663'üncü gününde de sürerken, 2014'te İstanbul'da 26 yaşındayken kaçırılan oğlu Arafat için Bingöl'ün Karlıova ilçesinden gelen Ahmet Bayram'ın da eyleme katılmasıyla sayı 232'ye yükseldi.

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, HDP binası önündeki oturma eylemini 663'üncü gününde de sürüyor. Ailelerin evlat nöbeti kararlı bir şekilde devam ederken, evlat nöbetine katılımlarda gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Evlat nöbetinin 663'üncü gününde eyleme bir ailenin daha katılmasıyla sayı 232'e yükselirken, HDP il binası önüne gelerek 2014 yılında 26 yaşındayken kaçırılan oğlu Arafat için oturma eylemine başlayan Ahmet Bayram, oğlunun İstanbul Ümraniye'de lokantada çalışırken HDP aracılığıyla kaçırıldığını söyledi.

Oğlunun bir an önce kaçıp teslim olmasını istediklerini belirten Bayram, "Bingöl'den İstanbul'a gittim. Yalvardım yakardım çare olmadı. Bir türlü bulamadım. Bingöl'e geri döndüm. Buraya oğlum için geldim. Oğlum beni görüyorsa teslim olsun" diye konuştu.

Asayiş Haberleri

İş makinesinin altında kalan operatör toprağa verildi
Kimsenin evde olmadığı anda hırsızlık yapıp kayıplara karıştı
Polis 5 bin 150 paket kaçak sigara ve makaron ele geçirdi
Şarampole devrilen hafif ticari araçta 5 kişi yaralandı
4 hükümlü Yozgat İl Jandarma Komutanlığınca Ankara’da yakalandı
Ağrı’da 20 litre sıvı metanfetamin ele geçirildi
Jandarma uyuşturucu satışını suçüstü yaptı
Şehir dışından getirdiği uyuşturucu hapları satamadan yakalandı
Van’da değişik suçlardan 13 kişi tutuklandı
Kastamonu’da uyuşturucu ile yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı