Her türlü tehlikeyi göze alıp, zarfı alana kadar vazgeçmediler

Sivas'ta her türlü tehlikeyi göze alıp gelin arabasının önünü kesen iki çocuk, zarfı alana kadar aracın önünden çekilmedi, korkuyu izleyenler ve araçtakiler...

Sivas'ta her türlü tehlikeyi göze alıp gelin arabasının önünü kesen iki çocuk, zarfı alana kadar aracın önünden çekilmedi, korkuyu izleyenler ve araçtakiler yaşadı.

Sivas kent meydanı Cami Kebir Mahallesi Şifahiye Sokak'ta gelin arabasının geldiğini gören iki çocuk bahşiş alabilmek için aracın önünü kesti. Araç şoförünün ısrarına ve aracın hareket etmesine rağmen aracın önünden çekilmeyen çocuklar tüm tehlikeleri hiçe saydı. Çocukların tehlikeli bahşiş mücadelesiyse saniye saniye görüntülendi. Çocukların çekilmeyeceğini anlayan araç şoförü, bir kaza yaşanmaması için çocuklara içinde para bulunan zarf attı. İçinde para bulunan zarfı alan çocukların, kendilerini tehlikeye attıklarının farkında dahi olmadan yaşadıkları mutlulukları dikkat çekti.

Asayiş Haberleri

Beylikdüzü E-5’te işçi servisi devrildi: 13 yaralı
Amasya’da 3 tır kupası taşıyan tır devrildi, 1 yaralı
Arkadaşının IBAN tuzağına düştü, hapse girdi
Mersin’de sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı
Mersin’de terör operasyonu: 7 gözaltı
Zonguldak’ta 2 hırsızlık zanlısı yakalandı
77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 156 şüpheli yakalandı
77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Niğde - Ankara Otoyolu’nda otobüs şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı
Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye etti