Hidayet Türkoğlu, basketbol topu dağıtım törenine katılacak

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, İzmit'te düzenlenecek basketbol topu dağıtım törenine katılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, İzmit'te düzenlenecek basketbol topu dağıtım törenine katılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, İzmit Belediyesi'nin düzenlediği basketbol topu dağıtım töreni için 20 Mart Salı günü İzmit'te gelecek. Türkoğlu ilk önce, "Her Okula Basketbol Sahası ve Potası Projesi'nde pilot bölge seçilen İzmit için, belediyede düzenlenecek protokol törenine katılacak. Burada İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile projenin başlangıcı için ilk imzaları atacak. Daha sonra Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek basketbol topu dağıtım törenine katılacak.

Önceki senelerde toplam 20 bin basketbol topu dağıtan İzmit Belediyesi bu sene 10 bin öğrenciye top hediye edecek. Atatürk Spor Salonu'ndaki tören saat sabah 10.30'da başlayacak.

Spor Haberleri

Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı
La Liga’nın 34. haftasında Real Madrid, Barcelona’nın Girona’ya 4-2 yenilmesinin ardından sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)