Vali Tavlı yeşil vatanın koruyucularının bayramlarını kutladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeşil vatanı yangınlardan korumak için her daim göreve hazır olan orman kahramanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.Son alev sönene kadar yeşil vatanı korumak için gece gündüz demeden fedakarc...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yeşil vatanı yangınlardan korumak için her daim göreve hazır olan orman kahramanları ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Son alev sönene kadar yeşil vatanı korumak için gece gündüz demeden fedakarca mücadele eden orman kahramanları ile tek tek görüşen Vali Orhan Tavlı, orman kahramanlarına çalışmaları ve üstün gayretleri nedeniyle teşekkür etti. Bayramlaşmanın ardından yeşil vatanın koruyucuları yerli ve milli otomobil TOGG’u inceleyerek Anadolu Ateşi rengine tam puan verdi. Ula Yangın Yönetim Merkezi’nde yapılan bayramlaşmaya Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcıları; Adnan Güller, Özgür Cılız, Muğla Orman İşletme Müdürü Türker Uğur, Ula Orman İşletme Şefi Mehmet Kökçıkaran ve ormancılar katıldı.

Yaşam Haberleri

Bitlis’te şimşekler geceyi aydınlattı
Muş’ta ’Sağlık İçin Hareket Et’ yürüyüşü düzenlendi
Polonya’da sağanak yağış ve dolu hayatı felç etti
Eğirdir Gölü’nün en büyük kaybı buharlaşma
Çekerek’te karayolu kenarındaki istinat duvar çöktü
Sakarya’da bir süre önce açılan teleferik mühürlendi
Mayıs ayında Ağrı Dağı’na kar yağdı
Karaali’nin sorunları Yunusemre ile çözülecek
Melikgazi Belediyesi Gültepe’ye 3 projeyi birden kazandırıyor
Ula Belediyesi, farkındalık için öğrencilerle çöp topladı