Hipermarketlerde yılın 365 günü outlet dönemi başlıyor

Türkiye organize perakende sektörünün önemli markalarından biri olan CarrefourSA, hipermarketlerinde 'outlet' dönemine başlıyor.

Türkiye organize perakende sektörünün önemli markalarından biri olan CarrefourSA, hipermarketlerinde "outlet" dönemine başlıyor.

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, İçerenköy'deki hipermarketinde yılın 365 günü devam edecek "outlet" dönemini başlatıyor. Gıda ve gıda dışı ürünlerde yüzde 30'dan yüzde 70'e varan oranlarda indirim avantajının uygulandığı outlet reyonunda kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. Her ay ürünlerin yenileneceği outlet reyonlarında Temmuz ayında dizüstü bilgisayardan elektrik süpürgesine, bisikletten LED televizyonlara, ütüden mutfak ihtiyaçlarına kadar birçok farklı ürün, indirimli fiyatlardan satışa çıkarak tüketicilerin daha fazla tasarruf etmesi sağlanacak.

Firma, Türkiye'de ilk defa uygulayacağı outlet konseptini yaygınlaştırmak ve daha fazla müşterisinin bundan yararlanması için yakın zamanda farklı hipermarketlerine de bu hizmeti taşımayı hedefliyor.

Hipermarketlerde yılın 365 günü outlet dönemi başlıyor

Hipermarketlerde yılın 365 günü outlet dönemi başlıyor

Ekonomi Haberleri

Halk pazarına yoğun ilgi
İstanbul’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Sarıgöl’de taze bağ yaprağı alımları devam ediyor
Hepsiburada, drone ile teslimatı test ediyor
Mersin Valisi Pehlivan: "2024 yılı başından bu yana 8 bin 242 kişi işe yerleştirilmiştir"
BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe
EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması riskini gördüğümüz durumlarda gerekli tedbirleri kararlılıkla alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”
Hitit Üniversitesi’nde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar masaya yatırıldı
Akçakoca ve Ereğli ekonomisi masaya yatırıldı
ATO Başkanı Baran: "Ülkemizin ihracatında, e-ihracat yüzde 1,5’luk paya sahip"