Hisarcık Belediyesi’nden ’Atık Giysileri Toplama’ projesi

Hisarcık Belediyesi, 'Atık Giysileri Toplama' projesiyle ilçenin farklı noktalarına yerleştirdiği kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları sayesinde...

Hisarcık Belediyesi, "Atık Giysileri Toplama" projesiyle ilçenin farklı noktalarına yerleştirdiği kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaraları sayesinde vatandaşların evindeki kullanılmayan giysi atıklarını toplayıp ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturmayı amaçlıyor.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Belediye ile Teamtex Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi arasındaki protokol çerçevesinde ilçenin 6 farklı noktasına yerleştirilen kumbaralarda toplanan evlerde kullanılmayan giysi, ayakkabı ve konfeksiyon atıklarının bir merkezde ayrıştırıldıktan sonra, kullanılabilir durumdakilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz dağıtılacağını söyledi.

Başkan Çalışkan, "İleri ki günlerde kumbaraların sayısını arttıracağız. Bu uygulama ile zor durumda olup, kendi imkanlarıyla kıyafet alma gücüne sahip olmayan vatandaşlara, evlerimizdeki kullanılmayan ayakkabı ve kıyafetleri ulaştırmayı, bir yandan da giysi atıklarının doğrudan çöpe gitmesine engel olmayı amaçlıyoruz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.(MA-EFE)

Türkiye Haberleri

Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti
Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto
Başkan Sengel: “Doğru yerdesiniz”
Kayseri’de Siyeri-i Nebi coşkusu
Didimli mübadil torunları 100’üncü yılında atalarını unutmadı
Ankara milletvekillerinden Başkent’in global markası Beypazarı Doğal Maden Suyu’na ziyaret
İBB Başkanı İmamoğlu, elektrikli yeni metrobüsün test sürüşüne katıldı
Hakkari’de yaralı yabani teke tedavi altına alındı
Türk Yıldızları’na İstanbul’da büyük ilgi
Dünya Veteriner Hekimlik Günü Kastamonu’da kutlandı