Hitit’in mezuniyet töreni Spor Bilimleri Fakültesi’ne alındı

Hitit Üniversitesi yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda yapılması planlanan mezuniyet olumsuz hava koşulları Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor...

Hitit Üniversitesi yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda yapılması planlanan mezuniyet olumsuz hava koşulları Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksi'ne alındı.

Hitit Üniversitesi'nden yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi; "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 16.00'da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda gerçekleştirilmesi planlanan Mezuniyet Törenimiz, aynı tarih ve saatte fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızın bölüm ve programlarında ilk üçe giren öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 15 Temmuz Spor Kompleksi'nde düzenlenecektir.

Söz konusu değişiklik, İl Meteoroloji Müdürlüğümüz ile yapılan görüşmeler neticesinde alınan bilgiler çerçevesinde mezuniyet törenimizin huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi adına yapılmıştır.

Siz değerli öğrenci ve misafirlerimizin anlayışlarına sığınır, gerekli bilgilendirmelerin dekanlıklarımız ve müdürlüklerimizce aktarılacağını duyururuz"

Türkiye Haberleri

İliç’teki maden ocağında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Trump’ın eski yardımcısı “sus payı” davasında ifade verdi
Erzincan’da Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından endişe duyuyoruz”
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret