Hollywood gülüşü özgüveni yükseltiyor

Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, 'Hollywood gülüşü dediğimiz gülüş şekli temelde Hollywood a dayanır, bu doğru. Diş estetiği yaptırmak isteyenler için...

Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, diş estetiği hakkında bilgi verdi.

Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, "Hollywood gülüşü dediğimiz gülüş şekli temelde Hollywood a dayanır, bu doğru. Diş estetiği yaptırmak isteyenler için en geçerli anahtar Hollywood gülüşü" dedi.

Bugün her oyunculuk eğitiminde de olduğu gibi Hollywood gülüş eğitiminin de olduğunu ifade eden Dt. Uzunpınar, "Bu gülüş, siz gülerken 1.büyükazı dişlerinizin görünene kadar geniş bir gülümseme ile oluyor. Dudak, yanak ve diğer gülme kaslarınız aktif bir şekilde işlevini yerine getiriyor ise Hollywood gülüşe sahip olabilirsiniz" diye konuştu.

"Hollywood Gülüş; Geniş bir gülümseme ve gözlerin kısılmasına, dudakların gerilmesine ve üst dişlerinizin neredeyse tamamının görünmesi ile olur" diyen Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar, "Dikkat edin Hollywood oyuncuların hepsinde bu gülüş mevcut. Güzel bir kahkaha öncesi hazırda bekleyen bir gülüş gibi adeta. Hollywood Gülüş şeklin çıkışı Hollywood yıldızların gülüşü ile başladığı için "Hollywood Gülüş" diyoruz. Herkes Hollywood gülüşüne sahip olamaz ama Gülüş Tasarımı yaptırabilir. Bunun için diş hekiminizden daha fazla bilgi alabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Sağlık Haberleri

Prostat ve meme kanserinde umut ışığı
Adana’da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi
Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Kazakistanlı 14 yaşındaki Nikita şifayı Pendik’te buldu
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Havaların ısınmasıyla tozun etkisini hissettirdiği enkaz kentte yaşayan vatandaşlara maske uyarısı
Astım hastası kadın uçak ambulansla Ankara’ya sevk edildi
Hastalar artık Adıyaman ve çevre illere gitmeyecek
Yüksekova’daki iki bölgede nöbetçi eczane bulundurulmasına karar verildi
Kütahya Evliya Çelebi Hastanesinde Dünya El Hijyeni Günü bilgilendirme standı