Hüseyin Çimşir: “Sezon bittiği zamanda hedefimiz iki kulvarda da başarılı olmak”

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Fenerbahçe'yi mağlup ederek finale çıktıkları maçın ardından, 'Daha bir şey başarmış değiliz. 8 final...

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Fenerbahçe'yi mağlup ederek finale çıktıkları maçın ardından, "Daha bir şey başarmış değiliz. 8 final maçımız var. Sezon bittiği zamanda hedefimiz iki kulvarda da başarılı olmak" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Maç sonunda basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, maçı kazanan futbolcularını tebrik ederek, "Ciddi bir emek verdiler. Kazanarak tur atlamak bizim için mutluluk verici ama oyunla alakalı çok fazla konuşmayacağım. Süreçle alakalı daha hiçbir şeyi başarmadık. Gidecek çok yolumuz var, inşallah başarmış şekilde oturan teknik direktör olarak konuşma şerefini yaşarım. Hedefimiz, isteğimiz iki tarafta da finali yapmak, şampiyon olmak. Ama ligde 7 zorlu müsabaka var. Kupada da finalist olarak kimin çıkacağını bilmiyoruz. Çıktığı zaman rakiple karşılaşacağız. Daha bir şey başarmış değiliz. 8 final maçımız var. Sezon bittiği zamanda hedefimiz iki kulvarda da başarılı olmak" dedi.

Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 0
THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 78
Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı
Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Fenerbahçe, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Çağdaş Bodrumspor: 78 - Tofaş: 80
Müdür Kılıç’tan Yalova’ya yeni yatırım müjdesi
Cengiz Şeremet hayatını kaybetti
11. Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
Geleneksel Türk Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu Manisa oldu