Hüseyin Erdoğan: "Ağlayan değil, ağlatan olalım"

Geçen yıl kongre sürecinde, 'Trabzonspor İstanbul'a taşınmalı' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili kulübün kongre üyesi Hüseyin Erdoğan,...

Geçen yıl kongre sürecinde, "Trabzonspor İstanbul'a taşınmalı" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili kulübün kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, "Ağlayan değil, ağlatan olalım" dedi.

Trabzonspor kongre üyesi Hüseyin Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. "Hedef her zaman yüksek olmalı" diyen Erdoğan, "Olimpiyat Stadı, Trabzonspor'a verilsin, 61 bin kombineyi rekor fiyattan satma garantisi veriyorum. Bu olay zor değil. Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir mücadelesinde kendi sahasında görmediği taraftarı İstanbul Olimpiyat Stadı'nda gördü. Akyazı'da yapılan yatırım Trabzonspor'a katkı sağlamayacak" dedi.

Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu anlatan Hüseyin Erdoğan, "Trabzonspor geçmiş dönemlerde hep ağlatan takım olmuştu. Şampiyon oluyoruz ama kupamızı alamıyoruz. Bu da güç kaybımızın önemli bir göstergesidir. Geçmişi değil, ileriyi konuşmalıyız. Unutmayın güçsüzler ağlar. Biz güçlüyüz ağlatacağız" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri

Ankaragücü taraftarından Filistin’e destek
Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"
Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci maç var"
Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"
Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyor”
Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Fatih Tekke: “Skordan memnun değilim ama oyunun tamamından çok memnunum”
İlhan Palut: “Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik”
Halim Okta: “Oyuncularımızın hak ettiği bir galibiyet oldu”
THY Euroleague: Fenerbahçe: 62 - Monaco: 65