İbrahim Tatlıses İzmir’den milletvekili aday adayı olacak

Geçen yıl İzmir'e yerleşen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, 24 Haziran genel seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Geçen yıl İzmir'e yerleşen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, 24 Haziran genel seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı öğrenildi.

Daha önce AK Parti'den üç defa milletvekili aday adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, İzmir'den AK Parti milletvekili aday adayı olacak. Dördüncü kez şansını deneyecek olan Tatlıses'in aday adaylığı başvurusunun avukatı tarafından yarın AK Parti İzmir İl Başkanlığına yapılacağı öğrenildi. 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve uzun süre fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses, geçen yıl İzmir'e taşınarak Üçyol semtinde restoran açmıştı.

Siyaset Haberleri

Emet Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü
Erbaa Belediye Başkanı Karagöl’e Türkiye Medya Temsilcilerinden tebrik ziyareti
Çin Devlet Başkanı Şi, Sırbistan’da
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliğini ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den İbrahim Oktugan’ın vefatıyla ilgili açıklama
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “İsrail’in Refah’taki askeri operasyonunun devam etmesi halinde ateşkes anlaşması olmayacak”
CHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanı Yaşar ve yönetimi istifa etti
Netanyahu’dan müzakere heyetine talimat: “Rehinelerimizin serbest bırakılması için gerekli koşullar konusunda ısrarcı olmaya devam edin”
Hamas heyeti ateşkes müzakereleri için Kahire’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri El Sabah ile bir araya geldi