İçişleri Bakanı Soylu, TBMM eski başkanı İsmet Sezgin için taziye mesajı yayımladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 88 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski bakan ve TBMM Başkanı İsmet Sezgin için taziye mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 88 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski bakan ve TBMM Başkanı İsmet Sezgin için taziye mesajı yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taziye mesajında, "Devlet ve siyaset hayatımızın güçlü ismi, hizmetleriyle milletimizin gönlünde yer edinen, TBMM Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve birçok bakanlık görevini yürütmüş olan, Sayın İsmet Sezgin'in vefat haberi bizleri üzmüştür. Merhum İsmet Sezgin'e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. (OED-GD)

Siyaset Haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’ndaki İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olma kararı önemli bir adımdır.”
Koçhan’dan Maçkalı muhtarlara “Birlikte çalışmaya devam edeceğiz” mesajı
MHP lideri Bahçeli: "Taksim inadının altında yatan hesap nedir? Emek kutsaldır, emekçilerimiz saygındır."
MHP lideri Bahçeli: "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü intikam gününe tahayyül etmek için çırpınan şehir eşkıyasının meselesi ne emek ne de dayanışmadır."
Avustralya’dan askeri helikoptere müdahale eden Çin’e tepki: “Kabul edilemez”
Alanya Belediyesinde ihtiyaç fazlası iş makinesi ve binek araçlar iade edildi
TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum"
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davası) Türkiye olarak Uluslararası Adalet Divanı Sözleşmesi’nin 63. maddesi gereği biz de bu mahkeme süreçlerine müdahil olacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin derhal gerçekleştirilmesi çağrısında bulunuyoruz”
Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi