İdmanocağı'nda antrenör Yedidağ ile yollar ayrıldı

Kulüp Başkanı Öz: 'Kadın voleybol takımı hocamız sayın Murat Yedidağ ile karşılıklı görüş birliğine vardık ve ayrılık kararı aldık'

TRABZON (AA) - Voleybol Bayanlar 1. Ligi takımlarından İdmanocağı’nda antrenör Murat Yedidağ ile yollar ayrıldı.

Kulüp başkanı Mehmet Öz, Yedidağ ile yollarının ayrılmasının kolay olmadığını ancak takımda kan değişimi yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Kadın voleybol takımı hocamız sayın Murat Yedidağ ile karşılıklı görüş birliğine vardık ve ayrılık kararı aldık. Bu karar sadece koyulan hedefe ulaşmak için yapılan bir kan değişikliğinden ibarettir" dedi.

Öz, Yedidağ'ın kişilik ve sportmenlik bakımından örnek aldıkları biri olduğunu ifade ederek, "Bugüne kadar bize ve kulübümüze verdiği destekler nedeniyle kendisine teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

İdmanocağı, geçen hafta sonu sahasında Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 mağlup olmuştu.

Spor Haberleri

Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi
Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü
Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”
Ertuğrul Doğan: “Boğaza o bayrağı asmak istiyoruz”
Tercan Anadolu Lisesi kızları boccede Erzincan birincisi oldu