İHL’de 24 Kasım Öğretmenler Günü

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde (İHL) okulda görev yapan öğretmenler için kutlama...

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde (İHL) okulda görev yapan öğretmenler için kutlama programı düzenlendi.

19 Mayıs Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Murat Karaca ve yönetimi tarafından hazırlanan programa 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ve okul öğretmenleri katıldı. Programda konuşan 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, "Bugün siz öğretmenlerimizin öğrencileri için vermiş oldukları mücadelenin, emeğin onurlandırıldığı, unutulmadığınızı gösteren özel bir gün. Bizim ülkemizdeki kutlama tarihi olarak seçilen günün 24 Kasım başöğretmenliğin kabulü olması vesilesiyle de başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete intikal eden şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

19 Mayıs Hamidiye İmam Anadolu Hatip Lisesi Müdürü Murat Karaca ise, "Okulumuzda siz değerli öğretmenlerimizle birlikte çalışıyor olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İşlerini layıkıyla yapan siz öğretmenlerimiz için küçük bir kutlama da biz hazırlamak istedik. Sizlere birer hediyemiz olacak, umarız memnun kalırsınız. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHL’de 24 Kasım Öğretmenler Günü

İHL’de 24 Kasım Öğretmenler Günü

Eğitim Haberleri

ÖSYM Başkanı Ersoy, BARÜ’yü ziyaret etti
Anadolu Üniversitesi ekibinden öğrencilerin eğitim hedefleri için TÜBİTAK projesi
Samsun eğitim camiasına 34 yeni eğitim binası
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde Fahri Trafik Müfettişlerine Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Müftüoğlu, ‘Salih Amel’i anlattı
ESTÜ’de Bilişim Teknolojileri Meslek Yüksekokulu açıldı
ESTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü, ENTAK’a akredite ilk 3 bölümden biri oldu
Mersin’de lojistik sektöründe iş ve kariyer fırsatları konuşuldu
Eskişehirli lise öğrencileri fizik ve kimya projeleri ile 4 ödül aldı
Eğitim-Bir-Sen’den öğretmenlere yapılan saldırılara tepki