İl Genel Meclisi Başkanı İlgörmüş'e hayırlı olsun ziyaretleri

BİTLİS (AA) - Geçtiğimiz ay yapılan seçimde 24 üyeden 14'ünün oyunu alarak Bitlis İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Nihat İlgörmüş'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bitlis Valisi...

BİTLİS (AA) - Geçtiğimiz ay yapılan seçimde 24 üyeden 14'ünün oyunu alarak Bitlis İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilen Nihat İlgörmüş'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. 

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek ve kentin önde gelenlerinin ziyaret ettiği İlgörmüş, AK Parti Bitlis Milletvekili adaylığı için istifa eden Adnan Süphanoğlu'nun 10 ay içinde çok ciddi çalışmalara imza attığını söyledi.

Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden İlgörmüş, "Devam eden projelerimizi daha ileriye götürmek için aldığım bu görevin sorumluluğunu çok iyi bilmekteyim. Bu memlekete bir taş da ben bırakmak istiyorum. Bu uğurda görev yapan herkese minnettarım. AK Parti iktidarı döneminde köylerimizde içme suyu problemlerinin neredeyse tamamını çözdük. Şimdi yol ve altyapı sorunlarını çözüyoruz. İl Özel İdaremiz bünyesinde kurulan parke tesisimizle de önümüzdeki sezonlarda köylerimizin içini ve yollarını parke taşı ile döşeyeceğiz" dedi.

Yerel Haberleri

Asırlardır Hıdırellez’ı mezarlıkta kutluyorlar
Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi
DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni