İletişim Başkanlığı: “6 il valiliği tarafından yoldan kalan kişiler için gerekli tedbirler alınmıştır”

İletişim Başkanlığı, 6 il valiliği tarafından yoldan kalan kişiler için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

İletişim Başkanlığı, 6 il valiliği tarafından yoldan kalan kişiler için gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "6 İl Valiliği tarafından yoldan kalan kişiler için gerekli tedbirler alınmıştır. İstanbul ve Adıyaman Havaalanları uçuşa kapatılmıştır. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşımızın hizmetindedir. Olumsuz hava koşullarından dolayı hâlihazırda 75 adet devlet ve il yolu ulaşıma kapatılmıştır. Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Yalova, Düzce ve Bursa güzergâhından İstanbul'a gidişler tedbir amaçlı durdurulmuştur. AFAD verilerine göre; ülke genelinde 74 bin 936 personel, 25 bin 187 araç, makine ve teçhizat ile mücadeleye devam edilmektedir. 1 ilde yolda kalan vatandaşlarımıza bin 433 sıcak yemek, 52 bin 123 içecek, 21 bin 318 kumanya ve 59 bin 479 ikramlık ve 397 battaniye dağıtımı yapılmıştır. Devletimiz olumsuz hava koşullarıyla mücadelede, yurdun dört bir yanında tüm birimleriyle yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. 81 ilde, 4 bin 603 vatandaşımızın mahsur kaldığı yerden alınarak güvenli bölgelere sevki sağlanmıştır" denildi.

Siyaset Haberleri

MHP lideri Bahçeli: “Boş koltukla meşgul olanların, boşa ve boşluğa düşmeleri pek tabi kendi bilecekleri şeydir.”
MHP lideri Bahçeli: "Siyaset kavga arenası değil, konuşma ve düğümleri çözme sahasıdır."
MHP lideri Bahçeli: “Gazze dünya için turnusol kağıdıdır; bu süreç kimin medeni, kimin insani, kimin merhametli, kimin adil, kimin adalet ve hukuk yanlısı olduğunu gözler önüne sermiştir.”
MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’ndaki İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olma kararı önemli bir adımdır.”
Koçhan’dan Maçkalı muhtarlara “Birlikte çalışmaya devam edeceğiz” mesajı
MHP lideri Bahçeli: "Taksim inadının altında yatan hesap nedir? Emek kutsaldır, emekçilerimiz saygındır."
MHP lideri Bahçeli: "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü intikam gününe tahayyül etmek için çırpınan şehir eşkıyasının meselesi ne emek ne de dayanışmadır."
Avustralya’dan askeri helikoptere müdahale eden Çin’e tepki: “Kabul edilemez”
Alanya Belediyesinde ihtiyaç fazlası iş makinesi ve binek araçlar iade edildi
TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum"