Ilkım, Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda görev aldı

Malatyalı milli güreş hakemi Mehmet Ilkım, İtalya'nın Faenza kentinden düzenlenen Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda görev aldı.

Malatyalı milli güreş hakemi Mehmet Ilkım, İtalya'nın Faenza kentinden düzenlenen Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda görev aldı. Dünya Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Güreş Şampiyonası İtalya'nın Faenza kentinde yapıldı.

Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda görev alan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Eğitimi Bölüm Başkanı ve Uluslararası Güreş Hakemi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Ilkım, müsabakaların başarılı bir şekilde geçtiğini söyledi. Türkiye'yi ve Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını kaydeden Ilkım, "Dünya Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Güreş Şampiyonası İtalya'nın Faenza kentinde yapıldı. Şahsım olarak bu şampiyonada bana görev verilmesi büyük bir gurur kaynadığı oldu. Orada ülkemizi ve Malatya'mızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yaptık. İnşallah bu platformda başarılı maçlara yönetmeye devam edeceğiz. Şahsıma destek olan ve inanan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Ilkım, Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda görev aldı

Ilkım, Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda görev aldı

Spor Haberleri

Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi
Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü
Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”
Ertuğrul Doğan: “Boğaza o bayrağı asmak istiyoruz”
Tercan Anadolu Lisesi kızları boccede Erzincan birincisi oldu