İlkini çaldı, ikincisini çalamadan yakalandı

AYDIN (İHA) –Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, oto hırsızlığından aranan şüpheli başka bir aracı çalmaya çalışırken fark edilince kaçmayı başardı.

AYDIN (İHA) –Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, oto hırsızlığından aranan şüpheli başka bir aracı çalmaya çalışırken fark edilince kaçmayı başardı. Kısa sürede yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre; 08 Temmuz gecesi meydana gelen oto hırsızlığı olayını araştıran Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından aracın çalındığı yer ile bulunduğu yer arasındaki güzergahta bulunan güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelendi. Olayın şüphelisi olarak tespit edilen ve daha önce işlediği oto hırsızlık suçlarından tanınan R.C.B'nin aracı terk ettiği yerde başka bir aracı çalmaya teşebbüs ettiği belirlendi. Kısa süre sonra Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yakalanan şüphelinin yapılan üst aramasında 2 adet cüzdan ele geçirildi.

Bu cüzdanlardan bir tanesinin kendisine ait olduğu diğerinin ise başkasına ait olduğu tespit edildi. Şüpheli çıkarıldığı adlı makamlarda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bodrum’da kedi ve köpek katliamı
Arama çalışmalarında Korhan Berzeg’e ait yeni bulgulara ulaşıldı
Yalova’da bir binanın çatı katında çıkan yangında 4 daire küle döndü
Hırsızı çaldığı ürünlerin alarmları ele verdi
Gemlik’te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı
Iğdır’daki silahlı saldırıda ağır yaralananlardan 1 kişi öldü
Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı
Bingöl’de uyuşturucu operasyonlarında 17 kişi gözaltına alındı
Bodrum’da 17 düzensiz göçmen yakalandı
Memur-Sen’den Birleşmiş Milletlere siyah çelenk eylemi