İncesu’da uyuşturucu operasyonu

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İncesu ilçesinde yapılan operasyonda 3 gram kubar esrar, 4 gram metamfatamin ve uyuşturucu kullanmak amacıyla...

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İncesu ilçesinde yapılan operasyonda 3 gram kubar esrar, 4 gram metamfatamin ve uyuşturucu kullanmak amacıyla kullanılan düzenekler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile İncesu/Boğazköprü Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında, İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesindeki bir eve baskın yapıldı. Yapılan baskında 3 gram kubar esrar, 4 gram metamfatamin ve uyuşturucu kullanmak amacıyla kullanılan düzenekler ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından A.B. ile A.Y. isimli şahıslar gözaltına alınırken, ele geçirilen malzemelere el konuldu.

Gözaltına alınan A.B. ile A.Y. hakkında işlem başlatıldığı bildirilirken, jandarma tarafından halkın huzur ve güvenliğini bozan şahıslara yönelik mücadelenin sürdürüldüğü bildirildi.

Asayiş Haberleri

Yalova’da seyir halindeki tır alev topuna döndü
Yalova’da seyir halindeki minibüs alevlere teslim oldu
Gaziantep’te 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı
Devrilen traktörün altında kalan adam hayatını kaybetti
Saimbeyli’de çıkan orman yangını kontrol altIna alındı
Motosikletler otoyolda çarpıştı: Sürücüler metrelerce sürüklendi
Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
Rusya bir kez daha Harkov’u vurdu: 5 ölü
Trafikte tartıştığı şoförün camını yumrukla tuzla buz etti
Zonguldak’ta kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı