İnkar ettiği çalıntı mallar evindeki aramada bulununca yakayı ele verdi

Eskişehir'de gerçekleşen bir hırsızlık olayı JASAT dedektiflerinin detaylı çalışması sonucunda çözüldü.

Eskişehir'de gerçekleşen bir hırsızlık olayı JASAT dedektiflerinin detaylı çalışması sonucunda çözüldü.

Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı'na bağlı Yukarıılıca Mahallesi'nde K.S. isimli şahsa ait bağ evinde hırsızlık yapılmasıyla ilgili çalışma başlatıldı. Araştırmalar sonucunda çalıntı olduğu beyan edilen ev eşyalarından bir kısmı için ikinci el eşya satışı yapılan bir internet sitesinde O.A. tarafından ilan açıldığı tespit edildi. Konu ile ilgili Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT ) ile irtibata geçilerek yapılan ortak çalışmalar sonucu hurdacılık yapan O.A. yakalandı. Şüpheli ifadesinde, suça konu eşyaları Yukarıılıca Mahallesi'nde yaşayan N.B.'den satın aldığını beyan etti. Alınan ifadenin ardından genişletilen araştırmayla hem O.A.'nın hem de N.B.'nin ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada sonucunda O.A.'ya ait evde çalınan eşyalar bulundu. N.B.'nin evinde yapılan arama sonucunda ise 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ile 1 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ele geçirildi. N.B.'ye her tüfek için 944 lira olmak üzere toplamda bin 888 lira idari para cezası kesildi.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, hırsızlığa konu eşyalar mağdur K.S." ye teslim edildi.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 52 şüpheliye tutuklama talebi
Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemette bulunan ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 52’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Ordu’da polis ekipleri, Trafik Haftası’nda vatandaşı bilgilendirdi
MSB:"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı