İpekyolu Satranç Sporcusu Tımushev, başarı üstüne başarı ekliyor

Van'ın İpekyolu Belediye Spor Kulübü sporcularından 9 yaşındaki İlias Timushev, Bismil'de düzenlenen satranç turnuvasında bölge ikincisi olarak Büyük...

Van'ın İpekyolu Belediye Spor Kulübü sporcularından 9 yaşındaki İlias Timushev, Bismil'de düzenlenen satranç turnuvasında bölge ikincisi olarak Büyük başarıya imza attı.

Bismil'de düzenlenen satranç turnuvasında büyük başarı elde eden yarışmacı Timushev, 22-26 Haziran tarihlerinde Çeşme'de düzenlenecek olan Uluslararası Turnuvada Van'ı temsil edecek.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın her zaman sporu ve sporcuyu desteklediğini belirterek, satranç şampiyonu Timushev'e başarılarının devamını diledi.

İpekyolu Belediye Spor Kulübü sporcusu İlias Timushev de şampiyonluğu hedeflediğini ve bu yolda en büyük destekçisi olan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a teşekkürlerini bildirdi.

Spor Haberleri

Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor
Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı
La Liga’nın 34. haftasında Real Madrid, Barcelona’nın Girona’ya 4-2 yenilmesinin ardından sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.