İran, İsrail’e hava saldırısı başlattı

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Şam’daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak İsrail’e düzinelerce insansız hava aracı ve füzelerin ateşlendiği kaydedildi.İran, İsrail toprakların...

İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Şam’daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak İsrail’e düzinelerce insansız hava aracı ve füzelerin ateşlendiği kaydedildi.
İran, İsrail topraklarını insansız hava aracı ve füzelerle hedef aldı. İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, “Siyonist rejimin Şam’daki İran konsolosluğuna yönelik saldırısına cevap olarak Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri, siyonist rejimin topraklarına düzinelerce insansız hava aracı ve füze ateşledi” ifadeleri yer aldı.
İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’daki İran’a ait konsolosluk binasına düzenlediği hava saldırısında Devrim Muhafızları Ordusu Suriye ve Lübnan’dan sorumlu Kudüs Gücü Komutanı Muhammed Rıza Zahedi ve Zahedi’nin yardımcılarından Muhammed Hacı Rahimi ile Hüseyin Aminullah hayatını kaybetmişti.

Asayiş Haberleri

Pendik’te trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı
Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi"
İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakla yaraladı
Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi
İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Burdur’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı
Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı
Tokat’ta 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni EYP olduğu ortaya çıktı
Vali Hatiboğlu açıkladı: 2 kişi gözaltında