İran’da araca SİHA saldırısı: 2 ölü

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde güvenlik güçleri tarafından bir araca SİHA ile düzenlenen saldırıda, terörist oldukları belirtilen 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.İran medyası ülkenin güneydoğusundaki Sistan ve Belucist...

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde güvenlik güçleri tarafından bir araca SİHA ile düzenlenen saldırıda, terörist oldukları belirtilen 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
İran medyası ülkenin güneydoğusundaki Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Zahidan kentinin Şuru bölgesinde, bir aracın güvenlik güçleri tarafından silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile hedef alındığını duyurdu. Saldırıda, terörist oldukları belirtilen araçtaki 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Öldürülen iki kişinin kimliğine veya hangi terör örgütüne bağlı olduklarına dair ise bilgi paylaşılmadı.
Sistan ve Belucistan eyaletinde son yıllarda Ceyşul Adl terör örgütünün eylemlerinde artış yaşanıyor. Örgüt, güvenlik güçlerine ait karargahlar ve polis karakollarına yönelik silahlı ve bombalı eylemler gerçekleştiriyor.

Asayiş Haberleri

Park halinde alev alev yanarak küle döndü
Tokat’ta fener alayı ertelenirken, konser iptal edildi
Suudi Arabistan Kralı Selman, yüksek ateş nedeniyle tedavi altında
Seyir halindeki otomobil yandı
50 milyon liralık sahte altın operasyonuna 10 tutuklama
Karaköy’de börekçide bıçaklı avukat dehşeti: Üstüne mermer masa devrildi
Taksim’de torbacı çilingire ve restoranına operasyon: 3 milyon liralık marihuana bulundu
Fahri müfettişlerden yediği cezaya tepki: ’Neye göre yazıyorlar’
Deprem tedbirleri gereğince tahliye edilen okula bir yıldır çivi dahi çakılmadı
TEM Otoyolu’nda akıl almaz görüntü: Direksiyon başında “zurna” çaldı