İsdemir ‘Çocuk Şenliği’nde çocuklar eğlenceli anlar yaşadı

OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden İsdemir, çalışanlarının çocuklarını 1-3 Mart tarihleri arasında ‘Çocuk Şenliği’nde ağırladı. İsdemir Kapalı Spor Salonu’nda dev kaydırak, zıplama alanı, tırmanma duvarı, mini bowling, sihirbaz gösterileri...

OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden İsdemir, çalışanlarının çocuklarını 1-3 Mart tarihleri arasında ‘Çocuk Şenliği’nde ağırladı. İsdemir Kapalı Spor Salonu’nda dev kaydırak, zıplama alanı, tırmanma duvarı, mini bowling, sihirbaz gösterileri ve top havuzu gibi ilgi çekici oyun alanları kuran İsdemir, çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

2023 yılında ‘Cumhuriyet’in Çocukları, Türkiye’nin Yarınları’ adı ile gezici tır etkinliği düzenleyen OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden İsdemir, Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. İsdemir lojman bölgesinde gerçekleştirdiği iletişim ve etkinlik çalışmaları kapsamında çalışanlarının çocuklarını ‘Çocuk Şenliği’nde ağırladı. İsdemir Kapalı Spor Salonu’nda dev kaydırak, zıplama alanı, tırmanma duvarı, mini bowling, sihirbaz gösterileri ve top havuzu gibi oyun alanları kuran İsdemir, eğlenceli aktivitelerle çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. 1-3 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’ etkinliğine, 4-12 yaş aralığındaki yaklaşık 1500’ü aşkın çocuk katıldı.

Kültür Haberleri

Siemens Healthineers Türkiye’den hayvan sağlığına dikkat çeken dijital sergi
Kapadokya Gastronomi Festivali ‘Kapadokya’da Bahar Sofraları’ sona erdi
Tescilli ‘Adana hasır örgü bileklik’ geçmişi geleceğe taşıyor
’Vakıf İstanbul’ sergisi sanatseverlerle buluştu
Fethiye’de ’Delbek’ kursuna yoğun ilgi
Kyzikos’un mirası sanatla günümüze taşınıyor
Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi açıldı
Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi
FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi
Arnavutköy Belediyesi’nden anneler gününe özel el emeği sergisi