İskenderun’da boya imalathanesinde çıkan yangında faciadan dönüldü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde plastik boya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürülürken facianın eşiğinden...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde plastik boya imalathanesinde çıkan yangın itfaiye ve vatandaşların zamanında müdahalesi ile söndürülürken facianın eşiğinden dönüldü.

İskenderun Sanayi Sitesi'nde bir plastik boya imalat atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeni ile gökyüzüne yükselen dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettikleri yangın söndürme çalışmalarına esnaflarda destek verdi. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürülerek soğutma çalışmalarına geçilirken poliste olası patlamalara karşı çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı iş yerlerini tahliye etti. Korkulanının olmadığı yangın tamamen söndürülürken aynı iş yerinde daha öncede benzer şekilde yangın çıktığı öğrenildi. Polis ve itfaiye yangının çıkış sebebi ile ilgili araştırma başlattı.

Asayiş Haberleri

Elazığ’da ilginç kaza, otomobil refüje oturdu
Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Kaçak kazı yapan 6 kişi suçüstü yakalandı
6 ilde Bozdoğan-31 operasyonu: 38 terör örgütü üyesi yakalandı
Kadıköy’de sürücü ortalığı birbirine kattı
Paten, 14 yaşındaki Berat’ı hayattan kopardı, anne gözyaşlarını tutamadı
Jandarma uyuşturucuya geçit vermiyor: 7 gözaltı
Mirasçılar fark etti, jandarma kısa sürede yakaladı
Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Yozgat’ta aranması olan 19 şahıs yakalandı