İsmail Kartal’a tepkiler devam ediyor

Gaziantepspor'da taraftarlar Gaziantespor-Bursaspor karşılaşması öncesinde İsmail Kartal aleyhine 'Fenerbahçeli hoca istemiyoruz. Fenerbahçe'ye hoca olsana'...

Gaziantepspor'da taraftarlar Gaziantespor-Bursaspor karşılaşması öncesinde İsmail Kartal aleyhine "Fenerbahçeli hoca istemiyoruz. Fenerbahçe'ye hoca olsana" diyerek tepkilerini sürdürdüler.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçı öncesi özel bir televizyon programında verdiği repörtaj sonrası kırmızı-siyahlı taraftarların maç öncesi ve sonrası yoğun tepkisiyle karşı karşıya kalan Gaziantepspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal'a tepkiler Bursaspor maçında da sürdü. Lig'in 6. haftasında evinde Bursaspor ile oynanan maçın öncesinde kırmızı-siyahlı taraftarlar tecrübeli teknik adam aleyhinde tezahüratta bulundu.

Fenerbahçe'ye hoca olsana

Gaziantepsporlu taraftarlar iki takımın ısındığı sırada İsmail Kartal'a "İsmail dışarı" derken seremoni sırasında ve maç oynandığı sırada ise "Fenerbahçe'ye hoca olsana" ve "Fenerbahçeli hoca istemiyoruz" diye tempo tutarak İsmail Kartal'a tepkilerini sürdürdüler.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında oynanacak maçta VAR’da İtalyan Marco Di Bello görev yapacak.
59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Dsm-Firmenich PostNL sporcusu Frank van den Broek kazandı.
Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu’nu erkeklerde Hicham Amghar, kadınlar Sheila Chelangat kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İstanbul etabı nötralize edildi
Dostluk Turnuvası tamamlandı
İbrahim Öztürk ameliyat oldu
Ahmetli’de GSB Spor Okulundan yetişen basketbolcu Şeyma Aydın Manisa’nın gururu oldu
TFF 3.Lig 1.Grup: Arguvanspor: 3 - Talasgücü Belediyespor: 4
Diyarbakır’da Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin ’Sınır dışı’ edilmesi için polise şikayette bulundu
Kayserispor U17 takımı son 4 takım arasına kaldı