İsrailli Bakan resmi temasların ardından ülkesine dönüyor

Mavi Marmara krizinin ardından yaklaşık 6 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye gelen İsrail Enerji Bakanı Yuval Seteinitz, resmi temaslarının ardından ülkesine...

Mavi Marmara krizinin ardından yaklaşık 6 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye gelen İsrail Enerji Bakanı Yuval Seteinitz, resmi temaslarının ardından ülkesine dönüyor.

İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 2010 yılında yaşanan Mavi Marmara olayının ardından İsrail ve Türkiye arasında bakan düzeyinde gerçekleşen ilk ziyaret için sabah saatlerinde İstanbul'a geldi. 23. Dünya Enerji Kongresi'ne katılmak üzere İstanbul'a gelen İsrailli bakan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile de bir araya geldi.

Enerji Kongresi için sabah saat 10.00'da İstanbul'a gelen İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz resmi temaslarını tamamlamasının ardından beraberindeki heyetle birlikte Atatürk Havalimanı VIP salonuna geldi. Steinitz, kendisini görüntüleyen gazetecileri selamlayarak havalimanına giriş yaptı. İstanbul'da yaklaşık 8 saat kalan İsrailli bakan, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 18.00'de Tel Aviv'e gidecek.

Türkiye Haberleri

1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de
Marmaris’te Hollanda "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi
Tel Aviv’de Gazze’deki esirlerin aileleri ve destekçileri sokağa indi
Kırcaali’den Gençoğlu’na ziyaret
Askeri bando Hakkari’de konser verdi
Tarsus Belediyesi kırsal mahallerde yol bakım çalışmasını yoğunlaştırdı
Kuyucak’ta ’Karapınar Dede Hayrı’ geniş katılımla gerçekleştirildi
Malazgirt’te ‘Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi’ yapıldı
TAV Havalimanları’nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor
Su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer için cenaze töreni düzenlendi