İstanbul iş dünyasından seçim sonuçlarına ilişkin açıklama

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, 'İş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inanıyoruz' dedi.İT...

Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "İş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inanıyoruz" dedi.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarını değerlendirdi.
Avdagiç, Türkiye’nin bir seçimi daha aklıselim ve demokratik bir olgunlukla geride bıraktığını söyledi. Seçim sonuçlarının İstanbul, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileyen Avdagiç, seçilen belediye başkanlarını tebrik etti.
Avdagiç, iş dünyası olarak Türkiye’nin bu seçimden sonra uygulanmakta olan ekonomik programa odaklanması gerektiğine inandıklarını belirterek, şöyle devam etti:
"Önümüzde dönem, enflasyon ve yapısal reformların hayata geçirilmesi başta olmak üzere birçok sorunla kalıcı, sürdürülebilir ve rasyonel bir mücadele için çok iyi değerlendirilmelidir. Bu sayede, çevresinde çatışma ve savaşların kol gezdiği Türkiye, daha da güçlenen ekonomisi ve demokrasisiyle güvenli bir liman olmayı sürdürecektir.
İş dünyası olarak, üzerimize düşen sorumluluğun bilinciyle, tüm gücümüzle yatırıma, üretime, ihracata ve istihdama devam edeceğiz."

Ekonomi Haberleri

Ilgaz Dağı’nın kar suyuyla beslenen tarlalarda çeltik ekimi başladı
Muğla’nın havalimanlarında yolcu trafiği arttı
Kütahya Tasarım Teknokent’e ziyaretler sürüyor
Başkan Birkan: "Türk gençliğine güveniyoruz"
Dev marketler zinciri Anadolu’ya açıldı
Çorum’daki konaklama tesisleri OKA’yla sürdürülebilir turizm standartlarına hazırlanıyor
Denemek için karabuğday ektiler, çölyak hastalarından gelen taleplere yetişemez hale geldiler
Beyşehir’de çilek bahçelerinde hasat mesaisi başladı
Arap acenteler Samsun’a hayran kaldı, ilk tur kayıtları yapıldı
Kiraların el yaktığı Kars’ta 230 konut satıldı