İstanbul trafiğinde sağanak yağmur yoğunluğu

İstanbul'da etkisini tüm gün sürdüren yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.

İstanbul'da etkisini tüm gün sürdüren yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 17.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 58'e ulaşarak son günlerin rekorunu kırdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 2 gündür süren uyarılarının ardından İstanbul'da yağmurlu hava sabah saatlerinde başladı. Kötü hava koşulları gün boyunca devam etti. Zaman zaman şiddetini arttıran sağanak yağmur karşısında vatandaşların zor anlar yaşadığı görüldü. Akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna kalmak istemeyen İstanbullular bugün erkenden yollar düştü. Beklenen dolu yağışı nedeni ile özel araç kullanımı önceki günlere göre azalsa da ana yollarda büyük yoğunluklar oluştu.

Yoğunluk her iki yakada da özellikle TEM ve D-100 Karayolunda etkisini gösterdi. Trafik bazı bölgelerde durma noktasına gelirken, İBB trafik yoğunluk haritasına göre saat 17.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 58'e ulaşarak son günlerin rekorunu kırdı. Trafik yoğunluğunun mesai bitiminde daha da artması bekleniyor.

Yerel Haberleri

Asırlardır Hıdırellez’ı mezarlıkta kutluyorlar
Burhaniyeli güvenlik görevlisi gözyaşları arasında toprağa verildi
DBB Başkanları birimleri denetledi
Bursa Uludağ Üniversitesinin acı günü
Çocuklarını kanallardan uzak tutun
Kafasına poşet takılan leyleğin yardımına ekipler yetişti
Selçuk Üniversitesinde ‘Özgürlük için Kampüsteyiz’ nöbeti başladı
Tokat’ta minik Hatice’nin büyük iyiliği: Gazze’deki çocuklar için ödülünü bağışladı
ASÜ öğrencileri Gazze nöbetine başladı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni