İstanbul’da yunus akını havadan görüntülendi

İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunusların İstanbul’da tarihi yarımada açıklarında dans edercesine yüzdüğü anlar havadan görüntülendi. Onlarca yunusun bir arada yüzmesi izleyenleri hayran bıraktı.Karadeniz ve Marmara Denizi arasında...

İnsanlara yakınlıkları ile bilinen yunusların İstanbul’da tarihi yarımada açıklarında dans edercesine yüzdüğü anlar havadan görüntülendi. Onlarca yunusun bir arada yüzmesi izleyenleri hayran bıraktı.
Karadeniz ve Marmara Denizi arasında yolculuk eden yunuslar en çok İstanbul Boğazı çevresinde görülmesi ile biliniyor. Tarihi yarımada açıklarında onlarca yunustan oluşan sürü dron ile görüntülendi. Çoğu zaman boğazda seyreden büyük gemilere eşlik eden yunuslar, bazen gemiler ile yarışırcasına yüzüyor. Yunusların yanlarındaki yavruları ile birlikte yüzdüğü anlar ise izleyenlerin içini ısıtıyor. Sevimli yunusları yakalamak için ise bazen fotoğrafçılar saatlerce sahillerde bekliyor. Vatandaşlar ise yunusları gördüklerinde cep telefonları ile görüntülemeye çalışıyor. Marmara Denizi’nde son yıllarda artan yunus popülasyonu da dikkat çekiyor.

Türkiye Haberleri

İsveç İstanbul Başkonsolosu Strömquist Başkan Seçer ile görüştü
Başkan Şükrü Deviren: "Gençlerimizi madde bağımlılığından kurtaracağız"
Altıeylül çiftçinin yanında
Diyarbakır’da ölümlü trafik kazaları yüzde 70 azaldı
Yerel Yönetimler Mevzuat Bilgilendirme Eğitim Programı düzenlendi
Beyoğlu Belediyesi’nden çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği müjdesi
Mersin’de taksi ücretleri zamlandı
İldem’de yollar daha konforlu hale getirildi
Başkan Gökhan Yüksel, Marmara Belediyeler Birliği’ne Encümen Üyesi seçildi
Fedex uçağını kadın pilotun indirdiği ortaya çıktı