İTO Başkanı Avdagiç’ten Pençe-Kaplan Operasyonu’na destek mesajı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç Pençe-Kaplan Operasyonu'na destek vererek, 'Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki...

İTO Başkanı Şekib Avdagiç Pençe-Kaplan Operasyonu'na destek vererek, "Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir" dedi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Pençe-Kaplan Operasyonu'na ilişkin, "Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir" ifadesini kullandı. Avdagiç, Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine düzenlenen "Pençe-Kaplan Operasyonu"na ilişkin açıklama yaptı.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, şunları kaydetti:

"Kahraman Ordumuza, Devletimizin bekasını ve vatanımızın bölünmezliğini korumak için Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde başlattığı Pençe-Kaplan Operasyonu'nda başarı ve muzafferiyetler diliyorum.

Pençe-Kaplan Operasyonu, Devletimizin bulundukları her yeri teröristlere dar etmedeki kararlılığını göstermektedir. Aynı şekilde devletimiz, meşru müdafaa hakkını, uluslararası hukukun kendine tanıdığı tüm imkanları kullanarak korumakta kararlıdır. Başkalarının bölgeye barış getirmesini beklemeden, daha önce olduğu gibi yine bu bölgede bizzat Devletimizin barışı ve huzuru tesis edeceğinden eminiz.

Türkiye'nin birçok alanda ve bölgede yürüttüğü mücadelenin başarıya ulaşması için kahraman askerlerimiz için dua ediyoruz. Allah yardımcıları olsun. Allah, devletimizi, ordumuzu ve milletimizi var etsin"

Ekonomi Haberleri

Bu fuarda lüks tekneler sergilenecek
Kuyumcular vatandaşları altın alırken dikkat etmeleri yönünde uyardı
Türkeli’de doğalgaz için ilk kazma vuruldu
Osmancık’ta üreticilere 18 ton çeltik tohumu dağıtıldı
Vali Dağlı ve OSB heyetinden Ankara’ya teknik gezi
Trabzon Yunanistanlı turizmcilerin ardından Cezayirli turizmcileri ağırladı
Ünverdi, Nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden şeffaf ihaleler
İsrail protestolarında hedef olan Starbucks’ın hisseleri eriyor
Endüstriyel yemek sektöründen kırmızı ve beyaz et fiyatlarına tepki