İYİ Parti Genel Başkan Adayı Kodaz: "Tek kadın adayı olarak kadın hareketi denilen partide sürekli yok sayıldım"

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Günay Kodaz, 'Tek kadın adayı olarak kadın hareketi denilen partide sürekli yok sayıldım' dedi.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti’de yeni genel b...

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Günay Kodaz, "Tek kadın adayı olarak kadın hareketi denilen partide sürekli yok sayıldım" dedi.
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti’de yeni genel başkan belli oluyor. 5. Olağanüstü Kurultay’da Koray Aydın, Müsavat Dervişoğlu, Tolga Akalın ve Günay Kodaz genel başkanlık için yarışıyor. Kura sonucu dördüncü konuşmacı olan İYİ Parti Genel Başkan Adayı Günay Kodaz, partilerinde emek, liyakat, bilgi, istişare, çalışkanlık ve sözünde durmanın hakim olması gerektiğine işaret ederek, "Bu ülkede AK Parti’nin yaygınlaştırdığı biat kültürüne karşı kurulmuş bir partiyiz. Eleştirdiğimize benzememeliyiz. Maalesef partimizde birçok farklı ses susturulmuştur. Tek kadın adayı olarak kadın hareketi denilen partide sürekli yok sayıldım" dedi.

Siyaset Haberleri

AK Partili Ayhan Gider: “Çanakkale’nin geleceği tarımda”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kobani olayı protesto değil, doğrudan devleti hedef alan siyasi isyan girişimiydi."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "6-8 Ekim olaylarını kimse mazur ve meşru gösteremez. Mahkeme kararıyla ilgili haddi aşan yorumları tasvip etmiyoruz."
Tayvan’ın yeni lideri Lai Ching-te göreve başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son FETÖ’cü de yargıya teslim olana kadar enselerinde olacağız."
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan, İran Cumhurbaşkanı Reisi için taziye mesajı
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan’da Türk iş insanları ve kurum temsilcileri ile bir araya geldi
Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında savaş suçu nedeniyle tutuklama emri çıkarılmasını talep etti.
İran’ın Bakü Büyükelçiliği’nde bayrak yarıya indirildi
Dışişleri Bakanı Fidan, Pakistan Senato Başkanı Gilani ile görüştü